FAKTOR PLUS

Filé na pórku s kari

sam 2868

Suroviny na 2 porce:

200 g filé

100 g pórku

80 g cibule

20 g másla

2 lžíce oleje

2 lžičky hladké mouky

kari koření, voda, pepř, sůl, čerstvá petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu:

Dvě porce filé osolíme, okořeníme pepřem a z obou stran opečeme na oleji, na němž jsme nejdříve zpěnili na plátky nakrájenou cibuli. Přidáme kolečka pórku, špetku kari koření, podlijeme vlažnou vodou a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do šťávy přidáme máslo, trochu zaprášíme moukou, podle chuti osolíme a ještě chvíli povaříme. Jednotlivé porce filé na talířích přeléváme omáčkou a zdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.

Doba trvání: 45 min., SNADNÉ

sam 2861 sam 2865 sam 2866 sam 2868

Komentáře: 0
Přidat komentář
Kontaktní údaje
Komentář
Ověření
Prosím, vložte text z obrázku (anti-SPAM ochrana).

Facebook

E-SHOP

Váš košík je prázdný

Českomoravská federace Nordic Walking

Faktorplus.cz > Recepty > Filé na pórku s kari

2008-2025 © FAKTORPLUS.CZ